Nordviken Øvre - aller øverst

Helt øverst i Nordviken bygger vi Nordviken Øvre – Hus A. 

Her kommer 36 nye muligheter for glade boligkjøpere: Eierleilighetene som er igjen for salg har arealer fra 46,5 m² til 82,5 m² BRA, og fra to til fire soverom.

Med disse leilighetene avsluttes områdeutbyggingen på Nordviken. Kjøper du leilighet i dette siste trinnet kan du flytte rett inn i et etablert nabolag.

I utformingen av Nordviken Øvre, har arkitektene lagt vekt på å utnytte den fine beliggenheten og solforholdene best mulig for flest mulig. Det har også vært viktig å skape noe nytt i forlengelsen av det eksisterende, og det ligger mye omtanke i måten de tre byggene i Nordviken Øvre er plassert på tomta og forhold til hverandre.

Mens de to leilighetsbyggene som ligger i forkant har henholdsvis tre og fire etasjer, bygges Hus A i tre høyder, med fem etasjer på det høyeste. Resultatet er at mange av de nye leilighetene får uslåelig utsikt over Mjøsa i sørvest.

Boligene på Nordviken er tegnet av HRTB Arkitekter.

Leilighetene

I Hus A kan du velge mellom 15 ulike planløsninger fra første til femte etasje, med ett, to, tre eller fire soverom.

Alle leilighetene får romslig sørvestvendt balkong eller terrasse, mange med nydelig mjøsutsikt. I tillegg legges det opp til pent opparbeidede utearealer som vil være felles for alle de tre leilighetsbyggene i Nordviken Øvre.

Oppføringen av nærmere 200 nye boliger bare her på Nordviken har lært oss mye om hva du som boligkjøper forventer av oss og din nye bolig. Dette er verdifull kunnskap vi tar med inn byggingen av Hus A, og det sikrer gjennomtenkte og gode løsninger.

De nye leilighetene leveres med gode standardløsninger, men er du tidlig ute, vil det også være mulighet for tilvalg og individuell tilpasning.

Flere av treromsleilighetene kan for eksempel gjøres om til en fireroms- ved å forvandle et hjørne i stuen til et ekstra soverom. Eller kanskje et hjemmekontor?

De mange fleksible planløsningene og tilvalgsmulighetene åpner også for flere måter å innrede på, med plass til å både spiseplass, sofakrok, lesehjørne og, ikke minst, personlig smak.