Nordviken Øvre - aller øverst

Helt øverst i Nordviken bygger vi Nordviken Øvre – Hus A. 

Her kommer 36 nye muligheter for glade boligkjøpere: Eierleilighetene som er igjen for salg har arealer fra 46,5 m² til 82,5 m² BRA, og fra ett til tre soverom.

Dette er siste byggetrinn av leilighetsbygg på Nordviken. Kjøper du leilighet i dette siste trinnet kan du flytte rett inn i et etablert nabolag.

I utformingen av Nordviken Øvre, har arkitektene lagt vekt på å utnytte den fine beliggenheten og solforholdene best mulig for flest mulig. Det har også vært viktig å skape noe nytt i forlengelsen av det eksisterende, og det ligger mye omtanke i måten de tre byggene i Nordviken Øvre er plassert på tomta og forhold til hverandre.

Mens de to leilighetsbyggene som ligger i forkant har henholdsvis tre og fire etasjer, bygges Hus A i tre høyder, med fem etasjer på det høyeste. Resultatet er at mange av de nye leilighetene får uslåelig utsikt over Mjøsa i sørvest.

Boligene på Nordviken er tegnet av HRTB Arkitekter.

Leilighetene

I Hus A kan du velge mellom ulike planløsninger fra første til femte etasje, med ett, to eller tre soverom.

Fleksible planløsninger åpner for flere måter å innrede på, med plass til å både spiseplass, sofakrok, lesehjørne eller hjemmekontor og, ikke minst, personlig smak.

Når du flytter i en ny leilighet i Nordviken Øvre skal du raskt føle deg hjemme, og derfor er det bare rett og rimelig at det er du som får bestemme hvor det ofte omtalte skapet skal stå.

Alle leilighetene får romslig sørvestvendt balkong eller terrasse, mange med nydelig mjøsutsikt.

I arbeidet med å oppføre nærmere 200 nye boliger bare her på Nordviken, har vi lært mye om hva du som boligkjøper forventer av oss og din nye bolig. Dette er verdifull kunnskap vi tar med inn i byggingen av Hus A, for at du skal finne en leilighet du vil trives i.