Nordviken - Et hakk opp

Litt høyere opp, og noen hundre meter lenger øst på Nordviken, kommer Nordviken Øvre. Første byggetrinn vil bestå av 35 nye to-, tre- og fireroms leiligheter, fordelt på to flotte treetasjers bygg.

De to leilighetsbyggene bygges i et svakt skrånende terreng, orientert mot sørvest, med romslige terrasser og balkonger som utnytter de gode solforholdene og utsikten til Mjøsa. Bygg B består av fire etasjer, bygg C får tre etasjer, og under begge bygg blir det et felles garasjeanlegg.

Boligene på Nordviken er tegnet av HRTB Arkitekter.

Leilighetene

Velg mellom to-, tre- og fireroms leiligheter fra 58 til 112 kvm, alle leiligheter har romslig balkong eller terrasse, og flere med vestvendt utsikt mot Mjøsa.

Hver leilighet får også en egen sportsbod og biloppstillingsplass i garasjekjelleren som er felles for begge bygg. Fra garasjen går det heis opp til alle etasjer.

Oppføringen av nærmere 200 nye boliger bare her på Nordviken har lært oss mye om hva du som boligkjøper forventer av oss og din nye bolig. Dette er verdifull kunnskap vi tar med videre inn i det nye prosjektet og sikrer gjennomtenkte og gode løsninger.

For å få et innblikk i hvordan leilighetene vil bli kan du ta en kikk på en 360°-visning av en leilighet.

Åpen kjøkkenløsning med god spiseplass inspirerer til felles måltider. Kjøkkeninnredning med glatte, hvite fronter leveres som standard, men det vil være muligheter for individuelle tilpasninger og tilvalg.