Nordviken - Et hakk opp

På sjarmerende Nordviken har det i løpet av noen ganske få år vokst frem et helt nytt nabolag. Et sted der det føles godt å bo og trygt å vokse opp, med utsikt til Mjøsa og gåavstand til det meste du trenger eller ønsker deg i hverdagen.

Nordviken ligger i svakt skrånende terreng, og øverst i dette nabolaget bygges nå Nordviken Øvre – tre flotte bygg som er orientert mot sørvest, med romslige terrasser og balkonger som utnytter de gode solforholdene og utsikten til Mjøsa.

Hus B og Hus C består av 35 nye to-, tre- og fireroms leiligheter. Mange av disse leilighetene er utsolgt, men det er fremdeles noen ledig i Hus B. Disse forventes å være innflyttingsklare allerede våren 2022. 

Dersom du ikke har noe i mot å vente litt lenger med å flytte inn, ble Hus A lagt ut for salg høsten 2021. Der finner du 36 nye muligheter, fra 32 m² til 91 m² BRA.

Boligene på Nordviken er tegnet av HRTB Arkitekter.

Leilighetene i Hus B

Hus B inneholder leiligheter fra 58 til 112 m². De aller største leilighetene er solgt, men det er fortsatt noen romslige 2- og 3-roms leiligheter igjen. (Hvis du er ute etter noe større, bør du se på Hus A.)

Alle leilighetene i Hus B får romslig balkong eller terrasse, egen sportsbod, og biloppstillingsplass i garasjekjelleren som er felles for Hus B og Hus C. Fra garasjen går det heis opp til alle etasjer.

For å få et innblikk i hvordan leilighetene vil bli kan du ta en kikk på en 360°-visning av en leilighet.

Oppføringen av nærmere 200 nye boliger bare her på Nordviken har lært oss mye om hva du som boligkjøper forventer av oss og din nye bolig. Dette er verdifull kunnskap vi tar med videre inn i det nye prosjektet og sikrer gjennomtenkte og gode løsninger.

For eksempel har alle leilighetene åpen kjøkkenløsning med god spiseplass som føles romlig og luftig, og som inspirerer til felles måltider. Kjøkkeninnredning med glatte, hvite fronter leveres som standard, men det vil være muligheter for individuelle tilpasninger og tilvalg.