Moderne, sentrumsnære og barnevennlige boliger

Nordviken bebygges med både leiligheter og rekkehus, og totalt er det planlagt ca 200 boliger i forskjellige størrelser tilpasset ulike aldersgrupper og familiesituasjoner. Til nå er fire leilighetsblokker samt ett rekkehusfelt ferdigstilt ett rekkehusfelt delvis ferdig og overlevert til sine nye eiere, og kommunens nye barnehage som grenser til Nordviken er for lengst tatt i bruk. Alle boligene får gode solrike uterom; rekkehusene har hager og leilighetene har enten balkong eller uteplass på terreng.

Området har umiddelbar nærhet til Mjøsa, Hedmarksmuseet og Domkirkeodden med ideelle solforhold i et svakt skrånende terreng orientert mot sydvest. Mange boliger har flott utsikt mot Mjøsa. Andre mot områdene omkring.

Nordviken er svært rolig og naturskjønt. Det er opparbeidet gang- og sykkelveier for myke trafikanter. Midt i området er det opparbeidet en grønn sone for lek og rekreasjon. Her finner du den nye ”bydelsparken” som grenser til de allerede etablerte leilighetene og rekkehusene. Turveien ned gjennom parken leder rett til Mjøsstranda.

Leilighetene i bygg G og H

Kjøper du leilighet i bygg G eller H får du en beliggenhet mange vil misunne deg. Omgivelsene er grønne og frodige, turmulighetene
er mange, og avstanden til Mjøsa er nesten ikke noe å snakke om. En kort spasertur tar deg til strand, bade- og fiskemuligheter.

Byggene G og H viderefører kvalitetene fra de ferdige byggene på området. I det skrånende terrenget med sydvestvendt orientering
vil G og H være sikret gode sol- og lysforhold. Flere av leilighetene får flott utsikt mot Mjøsa. Bygg G grenser mot grøntdraget som er opparbeidet med gang-/sykkelsti ned mot Mjøsa.

Leilighetene får varierende størrelse fra ca. 40 til ca. 100 m2, og alle får gode uteplasser – balkonger eller terrasser. Leilighetene på bakkeplan får uteplass med markterrasser. Alle leilighetene får store glassflater, og med takhøyder i hovedarealene på 2,5 meter vil de oppleves som åpne, lyse og luftige. Byggene får underjordisk garasjeanlegg med parkeringsplass og sportsbod til hver leilighet. Det blir selvfølgelig tørrskodd forbindelse med heis fra garasjen og opp til leilighetsplanene.

Leilighetene leveres med integrerte hvitevarer i kjøkkenet: Stekeovn, koketopp, ventilator, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Temperaturkomforten ivaretas med gulvvarme i alle rom i kombinasjon med balansert ventilasjon. Alle tørre rom får parkett, og badene blir flislagte. Øvrige detaljer finner du i leveransebeskrivelsen.

Vigdis9341_800x500

Noen steinkast fra sentrum

Nordviken ligger rett nord for Domkirkeodden. For de handleglade, er det bare 500 meter til kjøpesenteret Maxi Storsenter og kun 2 km til Hamar sentrum. Sentrumsnære Nordviken ligger med andre ord midt i mellom flott natur og gode
tjenestetilbud. Boligområdet Nordviken har fått sitt navn etter gamle Nordviken Bruk som lå i dette området. Det nye boligområdet skal totalt bygges ut med ca. 200 boliger og barnehage. 160 boliger — fordelt på rekkehusfelt og leilighetsbygg — er allerede ferdigstilt og tatt i bruk. Nordviken inngår som en del av Martodden, et område som er i forvandling til Hamars mest idylliske boligfelt.

Barn391_800x500

Akkurat passe landlig

Nordviken er blitt et populært område. Kanskje først og fremst på grunn av flotte boliger og den gode beliggenheten ved Mjøsa, med både morgen- og ettermiddagssol og utallige muligheter for badeliv og friluftsliv. Nærheten til Hamar skal man heller ikke kimse av. En fin spasertur langs Mjøsa eller fem minutter med bil eller buss, og du befinner deg på torget i Hamar.

På Nordviken er det opparbeidet gang- og sykkelveier og en grønn sone for lek og rekreasjon er anlagt midt i området. Her finner du den nye «bydelsparken», og turveien gjennom parken tar deg rett ned til Mjøsstranda. Maxi Storsenter ligger rett rundt hjørnet, så om du har glemt en ingrediens til middagen eller får uventede gjester, er løsningen heldigvis ikke langt unna.

Hunder275_800x500

Vi bygger for fremtiden!

I løpet av de siste årene er det blitt stilt mange nye krav til nybygde boliger. Det har blant annet kommet krav om tykkere isolasjon i vegger og tak, bedre isolerte vinduer og dører, lavere luftlekkasjer, samt bedre ventilasjon. Dette er tiltak som gir boligkjøperne reduserte energikostnader og et bedre inneklima. De nye boligene på Nordviken innehar alle disse kvalitetene, og vi har lagt vekt på å ivareta disse kravene samtidig som utformingen av boligene opprettholder sitt moderne og rene preg.
Hamar er en by med et godt utbygget fjernvarmenett. Boligene på Nordviken blir alle knyttet til fjernvarme fra Eidsiva Bioenergi. Dette betyr at vi benytter miljøvennlig fjernvarme som energikilde til både vannbåren oppvarming og varmt tappevann.

Kart